ManaBurger™ Origin

ManaBurger™ Origin

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

4 ks ManaBurger™
4 ks Plátky veganského čedaru
4 g Housky
1 ks Velká hrst míchaného salátu
2 ks Rajčata
2 ks Nakládané okurky
4 lžíce Kečup
0.5 ks Bílá cibule
4 lžíce Hrubozrnné hořčice
2 lžíce Dijonská hořčice
1 lžíce Bílý vinný ocet
1 lžíce Agávový sirup
5 ks Snítka kopru
2 lžíce Olivový olej
5 g Sůl
5 g Pepř

Postup přípravy

1. Krok

Nejprve si připrav dresink: do mixéru dej obě hořčice, ocet, sirup i otrhaný kopr a krátce rozmixuj. Pomalu přilévej olivový olej a stále mixuj, než se vše spojí. Hotový dresink podle chuti osol, opepři a uchovej v chladničce.

2. Krok

Rozmražený ManaBurger™ griluj na rozpálené pánvi, na grilu či v rozehřáté troubě z každé strany 2 - 3 minuty. Doporučujeme přípravu bez oleje, případně lze použít běžný olej do kuchyně. Povrch burgeru tak bude zlatavý a křupavý a vnitřek přitom nádherně narůžovělý a šťavnatý. Na hotový burger polož plátek sýra a nech jej pár minut pod poklicí rozpustit.

3. Krok

Housky rozkroj a nasucho opeč. Spodní část potři kečupem. Přidej listy salátu, na ně polož tenké plátky rajčete a nahoru ManaBurger™ s plátkem sýra. Navrch přidej pár plátků okurky, najemno nasekanou cibuli a lžíci koprovo hořčičného dresinku. Přiklop vrchní částí housky a máš hotovo. Dobrou chuť!

Nakupte potřebné ingredience

ManaBurger™ (4 ks)

Plátky veganského čedaru (4 ks)

Housky (4 g)

Velká hrst míchaného salátu (1 ks)

Rajčata (2 ks)

Nakládané okurky (2 ks)

Kečup (4 lžíce)

Bílá cibule (0.5 ks)

Hrubozrnné hořčice (4 lžíce)

Dijonská hořčice (2 lžíce)

Bílý vinný ocet (1 lžíce)

Agávový sirup (1 lžíce)

Snítka kopru (5 ks)

Olivový olej (2 lžíce)

Sůl (5 g)

Pepř (5 g)