Do půl hodinky
1 porce
Nejprve si připrav dresink: do mixéru dej obě hořčice, ocet, sirup i otrhaný kopr a krátce rozmixuj. Pomalu přilévej olivový olej a stále mixuj, než se vše spojí. Hotový dresink podle chuti osol, opepři a uchovej v chladničce.
Rozmražený ManaBurger™ griluj na rozpálené pánvi, na grilu či v rozehřáté troubě z každé strany 2 - 3 minuty. Doporučujeme přípravu bez oleje, případně lze použít běžný olej do kuchyně. Povrch burgeru tak bude zlatavý a křupavý a vnitřek přitom nádherně narůžovělý a šťavnatý. Na hotový burger polož plátek sýra a nech jej pár minut pod poklicí rozpustit.
Housky rozkroj a nasucho opeč. Spodní část potři kečupem. Přidej listy salátu, na ně polož tenké plátky rajčete a nahoru ManaBurger™ s plátkem sýra. Navrch přidej pár plátků okurky, najemno nasekanou cibuli a lžíci koprovo hořčičného dresinku. Přiklop vrchní částí housky a máš hotovo. Dobrou chuť!