Carpaccio z cuket s parmezánem

Carpaccio z cuket s parmezánem

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

100 g Česnek čerstvý (cca 100g)
60 g Galbani Parmigiano reggiano sýr 60g
1 lžíce Medokomerc Med luční 250g
2 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
2 g Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g
10 lžíce Ondoliva Olivový olej z pokrutin 1l
1 ks Citrón (cca 140g)
350 g Špenát baby, vanička 125g
3 ks Cuketa zelená čerstvá (cca 550g)
30 g Bonitas Bio Kešu ořechy 100g

Postup přípravy

1. Cukety ugrilujeme

Cukety nakrájíme na plátky, potřeme olivovým olejem a opečeme je na grilu z obou stran.

2. Mixujeme

5 lžic olivového oleje, 2 lžíce vody, ½ hrsti kešu ořechů, šťávu z ½ citronu, 1 stroužek česneku, 1 lžíci medu, sůl a pepř rozmixujeme a vznikne nám dresink.

3. Zdravá večere je na světě

Servírujeme společně s baby špenátem, dresinkem a hoblinkami parmezánu.

Nakupte potřebné ingredience

Česnek čerstvý (cca 100g) (100 g)

Galbani Parmigiano reggiano sýr 60g (60 g)

Medokomerc Med luční 250g (1 lžíce)

Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g (2 g)

Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g (2 g)

Ondoliva Olivový olej z pokrutin 1l (10 lžíce)

Citrón (cca 140g) (1 ks)

Špenát baby, vanička 125g (350 g)

Cuketa zelená čerstvá (cca 550g) (3 ks)

Bonitas Bio Kešu ořechy 100g (30 g)