Maso Klouda Vyzrálý Ball tip steak z kýty
Značka: Maso Klouda
- Země původu:
- Česká republika
- Narozeno:
- Česká republika
- Chov/Vykrmeno:
- Česká republika
- Poraženo:
- Česká republika
- Bouráno:
- Česká republika
Aktuální trvanlivost: 10 dní
- Popis produktu
Hovězí vyzrálé maso od řezníka Martina Kloudy.
Ball TipNázev z amerického dělení masa označuje steaky z libového a vyzrálého ořechu hovězí kýty (česky špička ořechu). Jemné a křehké maso je vhodné k pečení vcelku, plátky lze po naložení do marinády použít na přípravu minutek.
O výrobci
Maso Klouda zpracovává maso z českých a moravských farem. Známe původ zvířat, kdo se o ně stará i čím jsou krmena. Rozumíme koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouváme dál díky novým technologiím. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost naší práce. Chceme se vrátit blíž přírodě a respektu k ní i tomu, co nám dává.
Zjistěte více o svém řezníkovi Martinovi Kloudovi a jeho firmě Maso Klouda v našem videu z blogu #KOŠÍKVTERÉNU zde: https://youtu.be/guvylmWBoV8
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu a chladu při teplotě 0-3°C.
- Název a adresa výrobce
- Maso Klouda, s.r.o., Předklášteří, Šikulova 1436, PSČ 666 02
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 11 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 10 dní
- Složení
100% hovězí maso.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.