Maso Klouda Hovězí karabáček
- Popis produktu
Hovězí karabáček je přední maso z hovězího vcelku, vhodné zejména k dušení a pečení.
Návod na přípravu
Maso vhodné k pečení či dušení
Způsob balení masa
Vakuové balení
O výrobci
Maso Klouda zpracovává maso z českých a moravských farem. Známe původ zvířat, kdo se o ně stará i čím jsou krmena. Rozumíme koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouváme dál díky novým technologiím. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost naší práce. Chceme se vrátit blíž přírodě a respektu k ní i tomu, co nám dává.
- Adresa dodavatele
- Maso Klouda, s.r.o., Křtěnovská 29, 67974 Olešnice
- Vyrobeno pro
- Košík.cz, s.r.o.
- Skladovací podmínky
- Skladujte a uchovejte při teplotě 0°C do 4°C. Po otevření ihned spotřebujte.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 11 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 11 dní
- Složení
Hovězí maso 100 %
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.