Maso Klouda Vyzrálý Flank steak z pupku
Značka: Maso Klouda
- Země původu:
- Česká republika
- Narozeno:
- Česká republika
- Chov/Vykrmeno:
- Česká republika
- Poraženo:
- Česká republika
- Bouráno:
- Česká republika
Aktuální trvanlivost: 13 dní
- Popis produktu
Hovězí vyzrálé maso.
Flank steakPod českým názvem pupek se skrývá poměrně dlouhý, plochý a libový plátek masa ze spodních břišních svalů. Používá se jako alternativa k hanger steaku ve fajitas, lze ho také grilovat, smažit a péci nebo dusit. Nejlepší flank steaky mají jasně červenou barvu.
Doba zrání: 14 dní, mokrou cestou ve vakuu
O výrobci
Maso Klouda zpracovává maso z českých a moravských farem. Známe původ zvířat, kdo se o ně stará i čím jsou krmena. Rozumíme koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouváme dál díky novým technologiím. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost naší práce. Chceme se vrátit blíž přírodě a respektu k ní i tomu, co nám dává.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu a chladu při teplotě 0-3°C.
- Název a adresa výrobce
- Maso Klouda, s.r.o., Předklášteří, Šikulova 1436, PSČ 666 02
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 13 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 13 dní
- Složení
100% hovězí maso.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.