Vegan burger s avokádem

Vegan burger s avokádem

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

2 ks Housky na burger
2 ks Veganský burger
2 ks Plátky rajčat
2 plátky Veganský sýr
1 ks Avokádo
1 hrst Bazalka
0.5 ks Šalotka
1 stroužek Česnek
10 ml Citronová šťáva
1 špetka Sůl
1 špetka Pepř

Postup přípravy

1. Krok

Rozpalte gril. Avokádo rozkrojte a vyndejte pecku. Pomocí lžíce vyjměte dužinu a rozmačkejte ji vidličkou. Přidejte nadrobno nakrájenou šalotku, prolisovaný česnek, nasekanou bazalku, citronovou šťávu, sůl a pepř. Dobře promíchejte.

2. Krok

Housky rozkrojte napůl a opečete je na grilu z obou stran společně s rajčaty a veganským masem. Jakmile bude maso opečené z obou stran přidejte na něj plátek sýra a nechte ho zapéct.

3. Krok

Spodní část housky potřete avokádovou směsí, přidejte veganské maso a sýr, opečené rajče a lístky bazalky.

Nakupte potřebné ingredience

Housky na burger (2 ks)

Veganský burger (2 ks)

Plátky rajčat (2 ks)

Veganský sýr (2plátky)

Avokádo (1 ks)

Bazalka (1hrst)

Šalotka (0.5 ks)

Česnek (1 stroužek)

Citronová šťáva (10 ml)

Sůl (1špetka)

Pepř (1špetka)