0
K pokladně

Pečený candát s krustou ze sušených rajčat

Pečený candát s krustou ze sušených rajčat

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

170 g Filet z candáta
60 g Sušená rajčata
30 g Strouhanka
120 g Karotka
100 g Růžičková kapusta
9 g Bazalka
10 g Olivový olej
20 g Máslo
1 špetka Sůl
1 špetka Pepř

Postup přípravy

1. Ochutíme a opečeme candát, připravíme krustu

Candáta osolíme, opepříme a opečeme na pánvi spolu s máslem a olejem 3 minuty z každé strany. Krustu si připravíme z nasekaných sušených rajčat, strouhanky a trochou čerstvé bazalky.

2. Poklademe krustu

Hotovou směs klademe na upečeného candáta a pozvolna zapečeme v grilu dozlatova.

3. Uvaříme zeleninu a dáme do chladu

Karotku a kapustu uvaříme v osolené vodě. Po uvaření vložíme do studené vody s ledem, aby se již dále nevařila a zůstala svěží barva.

4. Ohřejeme na másle

Uvařenou zeleninu prohřejeme v teplém másle.

5. Rozmixujeme bazalkový olej

Bazalkový olej si připravíme z čerstvé bazalky a olivového oleje tím, že vše rozmixujeme v robotu nebo ponorným mixérem.

Nakupte potřebné ingredience

Filet z candáta (170 g)

Sušená rajčata (60 g)

Strouhanka (30 g)

Karotka (120 g)

Růžičková kapusta (100 g)

Bazalka (9 g)

Olivový olej (10 g)

Máslo (20 g)

Sůl (1špetka)

Pepř (1špetka)