Pečený candát s krustou ze sušených rajčat

Pečený candát s krustou ze sušených rajčat

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Krok

Candáta osolíme, opepříme a opečeme na pánvi spolu s máslem a olejem 3 minuty z každé strany. Krustu si připravíme z nasekaných sušených rajčat, strouhanky a trochou čerstvé bazalky.

2. Krok

Hotovou směs klademe na upečeného candáta a pozvolna zapečeme v grilu dozlatova.

3. Krok

Karotku a kapustu uvaříme v osolené vodě. Po uvaření vložíme do studené vody s ledem, aby se již dále nevařila a zůstala svěží barva.

4. Krok

Uvařenou zeleninu prohřejeme v teplém másle.

5. Krok

Bazalkový olej si připravíme z čerstvé bazalky a olivového oleje tím, že vše rozmixujeme v robotu nebo ponorným mixérem.

Ingredience

170 g Filet z candáta
60 g Sušená rajčata
30 g Strouhanka
120 g Karotka
100 g Růžičková kapusta
9 g Bazalka
10 g Olivový olej
20 g Máslo
1 špetka Sůl
1 špetka Pepř

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo