Grilovaný chřest s balzamikovou redukcí

Grilovaný chřest s balzamikovou redukcí

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

500 g Zelený chřest
20 g Parmazán
1 hrst Bazalka
1 lžíce Piniové oříšky
1 lžíce Balzamiková redukce
2 lžíce Olivový olej
1 špetka Sůl
1 špetka Pepř

Postup přípravy

1. Krok

Rozpalte gril. U chřestu odlámejte dřevnaté konce a ugrilujte ze všech stran.

2. Krok

Grilovaný chřest promíchejte s olivovým oleje, solí a pepřem. Zakápněte balzamikovou redukcí a zasypte plátky parmazánu, lístky bazalky a piniovými oříšky.

Nakupte potřebné ingredience

Zelený chřest (500 g)

Parmazán (20 g)

Bazalka (1hrst)

Piniové oříšky (1 lžíce)

Balzamiková redukce (1 lžíce)

Olivový olej (2 lžíce)

Sůl (1špetka)

Pepř (1špetka)