Ambrosi Parmigiano Reggiano sýr 30-měsíční
Nakupte více za méně
Značka: Ambrosi
- Země původu:
- Itálie
- Popis produktu
Král všech sýrů parmezán Parmigiano-Reggiano starý 30 měsíců, pochází z Itálie a je znám svou krásně nasládlou chutí a vůní, s pokračujícím zráním stále výraznější, který je ideálním doplňkem strouhaný na těstoviny nebo na hoblinky prakticky na jakékoliv jídlo. Jde o tvrdý sýr, k jehož výrobě se používá kravské mléko. Kvalita mléka používaného k výrobě originálního parmezánu je přísně střežena. Využívá se pouze čerstvé mléko od krav pasoucích se na určených pastvinách, protože složení jejich stravy zásadně ovlivňuje chuť.
Zajímavost o produktu:
Víte, že se parmezán vyrábí z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka? Sýry mají tvar bochníků o průměru mezi 35–45 centimetry a tloušťce 18–34 cm. Tyto bochníky se nechávají 15–20 dnů máčet v solném roztoku. Následuje zrání na dřevěných policích, které trvá od 1 roku do 3 let.
O výrobci:
Společnost Ambrosi je lídrem na trhu s italskými sýry prémiové kvality v Itálii i v zahraničí a to díky vysoké kvalitě svých produktů, špičkové technologii a certifikacím v kombinaci s nejmodernějším logistickým systémem. Ambrosi, italská kvalita a tradice od roku 1942.
Tip:
Samotný sýr rozlámaný na kousky jako chuťovka je naprostá delikatesa.
- Skladovací podmínky
- Uchovávejte při teplotě 6 ° C.
- Název a adresa výrobce
- AMBROSI S.P.A., VIA DEI PONTICELLI 1, CASTENEDOLO (BS), 25014
- Složení
- MLÉKO, sůl, syřidlo
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1671 kJ |
Energetická hodnota | 402 kcal |
Tuky | 30 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Bílkoviny | 32 g |
Sůl | 1.6 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.