0
K pokladně

BUN CHA

BUN CHA

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 balení Rýžové nudle bún
500 g Vepřový bok bez kosti
1 ks Ledový salát
1 ks Mrkev (na omáčku)
1 ks Salátová okurka
1 balení Koriandr
1 ks Perila
2 lžíce Třtinový cukr (na nálev)
1 ks Šťáva z limety (½ na nálev, zbytek na omáčku)
5 lžíce Rybí omáčka (2 lžíce na nálev, 3 lžíce na omáčku)
0.5 ks Cibule (na nálev)
4 stroužky Česnek (2 na nálev, 2 na omáčku)
1 cm Nastrouhaný zázvor (na nálev)
2 lžíce Slunečnicový olej (na nálev)
0.5 lžíce Sójová omáčka (na nálev)
1 špetka Sůl (na nálev)
1 špetka Pepř (na nálev)
2 lžíce Cukr (na omáčku)
2 lžíce Rýžový ocet (na omáčku)
4 lžíce Voda (na omáčku)
1 špetka Chilli (na omáčku)

Postup přípravy

1. Krok

Nejdříve připravte nálev pro naložení masa. V míse smíchejte všechny potřebné ingredience.

2. Krok

Bůček nakrájejte na tenké plátky o velikosti sousta a naložte je do připraveného nálevu. V lednici nechte uležet alespoň hodinu.

3. Krok

Nudle uvařte podle návodu. Ledový salát nakrájejte na nudličky a mrkev nastrouhejte na hrubém struhadle a okurku nakrájejte na plátky.

4. Krok

Smíchejte všechny potřebné ingredience na omáčku a přidejte do ní česnek a mrkev nakrájejte na tenké plátky.

5. Krok

Bůček ugrilujte nebo opečte na pánvi z obou stran do zlatova a do křupavých okrajů. Maso podávejte s nudlemi, nakrájenou zeleninou, bylinkami a omáčkou.

Nakupte potřebné ingredience

Rýžové nudle bún (1balení)

Vepřový bok bez kosti (500 g)

Ledový salát (1 ks)

Mrkev (na omáčku) (1 ks)

Salátová okurka (1 ks)

Koriandr (1balení)

Perila (1 ks)

Třtinový cukr (na nálev) (2 lžíce)

Šťáva z limety (½ na nálev, zbytek na omáčku) (1 ks)

Rybí omáčka (2 lžíce na nálev, 3 lžíce na omáčku) (5 lžíce)

Cibule (na nálev) (0.5 ks)

Česnek (2 na nálev, 2 na omáčku) (4 stroužky)

Nastrouhaný zázvor (na nálev) (1cm)

Slunečnicový olej (na nálev) (2 lžíce)

Sójová omáčka (na nálev) (0.5 lžíce)

Sůl (na nálev) (1špetka)

Pepř (na nálev) (1špetka)

Cukr (na omáčku) (2 lžíce)

Rýžový ocet (na omáčku) (2 lžíce)

Voda (na omáčku) (4 lžíce)

Chilli (na omáčku) (1špetka)