Do hodinky
1 porce
Nejprve dejte péct plátky bůčku. Lehce ho solte a položte na kolečka nakrájené červené cibule. Lehce podlijte vodou (max 50 ml) a dejte péct na 180 stupňů pod pokličkou přibližně na jednu hodinu.
Mezitím si připravte z nasekaných stroužků česneku, drceného zázvoru, medu a sojové omáčky marinádu (můžete do ní přidat i chilli).
Po hodině pečení by měl být bůček měkký, přelijte ho marinádou a dopečte už odkrytý ještě cca 20 minut.
Nudle dejte vařit na minutu do vroucí osolené vody. Pak je slijte a dejte do větších misek. Z vajec usmažte na pánvi na trošce oleje volská oka.
Na nudle položte pečený bůček, přelijte výpekem, přidejte volské oko, houby Enoki, čerstvý koriandr a vše posypte chilli vločkami. Jako doplňek můžete podávat salát kimchi.