Plněná tortilla

Plněná tortilla

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

4 ks Dijo Tortilla placky pšeničné 4x25cm 250g
1 ks Avokádo "Ready to Eat" (cca 160g)
100 g Salát Rukola 125g
2 ks Rajčata volná (cca 110g)
1 ks Galbani Mozzarella měkký nezrající sýr v nálevu 125g
2 lžíce Ondoliva Olivový olej z pokrutin 1l
0 lžíce Balsamikový ocet z Modeny 250ml
3 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
2 g Vitana Pepř černý mletý 18g
2 větvičky Bazalka květináč "13 cm”

Postup přípravy

1. Na tortillu naskládáme všechny ingredience

Placky lehce potřeme olivovým olejem. Na jejich střed nandáme propranou rukolu, na ní nakrájená rajčata, avokádo, plátky mozarelly a pár lístků čerstvé bazalky.

2. Pečlivě zabalíme

Nakonec vše posolíme, pokapeme olivovým olejem, blazamikovým octem a tortilku zabalíme.

Nakupte potřebné ingredience

Dijo Tortilla placky pšeničné 4x25cm 250g (4 ks)

Avokádo "Ready to Eat" (cca 160g) (1 ks)

Salát Rukola 125g (100 g)

Rajčata volná (cca 110g) (2 ks)

Galbani Mozzarella měkký nezrající sýr v nálevu 125g (1 ks)

Ondoliva Olivový olej z pokrutin 1l (2 lžíce)

Balsamikový ocet z Modeny 250ml (0 lžíce)

Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g (3 g)

Vitana Pepř černý mletý 18g (2 g)

Bazalka květináč "13 cm” (2větvičky)