Superrychlé
1 porce
Do pánve nalijeme olivový olej, nejdříve opečeme cibuli, a poté přihodíme dva na plátky nakrájené stroužky česneku. Zalijeme nasekanými rajčaty a necháme provařit, aby nebyla omáčka příliš vodová. Dobře osolíme, opepříme, přidáme 1 utřený stroužek česneku a lžičku třtinového cukru.
Omáčku odstavíme z tepla, necháme trochu vychladnout, přimícháme ricottu a štědrou dávku parmazánu, přihodíme těstoviny a já ještě ráda přidávám hrst baby špenátu, který teplem hezky zavadne.
Na talíř můžeme ještě přidat pár kopečků ricotty, zakápnout olivovým olejem, zasypat bazalkou a parmazánem.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.