41,90 Kč/kg
Do půl hodinky
1 porce
Cibuli omyjte, oloupejte a nakrájejte najemno. Připravte si pánvičku a rozpalte na ní olej. Nejprve zpěňte cibuli, pak na ni přidejte mleté maso a chvíli restujte. Osolte, opepřete a okořeňte oreganem.
Do masa vmíchejte konzervovaná rajčata, rajčatový protlak a zvolna vařte asi 15 minut. Nakonec směs podle chuti oslaďte, okyselte a ochuťte rozlisovaným česnekem.
Špagety uvařte v dostatečném množství osolené vroucí vody (zhruba 3 litry). Špagety vařte podle uvedených instrukcí na obalu na způsob al dente. Nakonec je slijte a přeceďte přes síto.
Špagety servírujte na talíř společně s masitou směsí na vrchu. Talíř ozdobte bazalkou a cherry rajčaty.