Do hodinky
1 porce
V hrnci rozehřejte sádlo a orestujte na něm pokrájenou cibuli s přisypaným kmínem a mletou paprikou.
Přidejte maso a nechte ho zatáhnout. Pak přihoďte česnek, zaprašte moukou a osolte. Ještě pár minut restujte a přidejte papriku.
Zalijte polovinou vývaru, přidejte bobkové listy a duste cca půl hodiny.
Přidejte vymačkané zelí a přilijte zbylý vývar. Duste cca hodinu.
Vmíchejte smetanu pro zjemnění a nechte provařit. Následně osolte a opepřete.
Podávejte s houskovým knedlíkem nebo oblíbeným pečivem.
Recepty byly použity z webu akademiekvality.cz
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.