Do půl hodinky
1 porce
V hlubší pánvi na středním plameni rozpálíme olej, přidáme najemno nakrájený stroužek česneku a chilli, kečup, rajský protlak, jablečný ocet, dijonskou hořčici a sójovou omáčku.
Jakmile začne omáčka probublávat, tak stáhneme plamen a přidáme trhané vepřové maso. Vaříme asi 10 minut. Podle chuti dosolte, či dopepřete, ale myslete na to, že už je maso v základu dochucené.
Avokádo nakrájíme na kousky, promícháme s limetkovou šťávou, dochutíme solí a pepřem. Případně můžeme vidličkou avokádo s limetkovou šťávou rozmačkat. Salát nakrájíme na plátky. Hamburgerovou housku rozpůlíme, vnitřní část nahřejeme na grilu, nebo nasucho na pánvi. Plníme připraveným avokádem, trhaným masem a salátem.