Do půl hodinky
1 porce
Na kovové jehly nebo na předem do vody namočené špejle nepíchejte střídavě vhodně nakrájenou zeleninou.
Takto připravené špízy potřete ochuceným olivovým olejem a grilujte je zvolna ze všech stran na mřížce grilu. Až v průběhu opékání zeleninu osolte.
Mezitím si připravte jednoduchý dip ze zakysané smetany, nadrceného česneku a soli. Opečenou zeleninu posypte strouhaným parmazánem a servírujte ji s pečivem a česnekovým dipem.
Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás ZDARMA, tak se přihlaste do klubu Benjamínek už dnes.