4 ks Vejce od slepic z volného chovu (na těsto)
90 g Cukr krupice nebo třtinový cukr (na těsto)
15 g Rostlinný olej na těsto (ideálně řepkový, popř. lze použít rozpuštěné a vychladlé máslo)
50 g Mleté vlašské ořechy (na těsto)
100 g Hladké pšeničná mouka (na těsto)
100 g Najemno nastrouhané a zlehka vymačkané mrkve (na těsto)
2 lžíce Mletá skořice (na těsto)
1 lžička Mletá vanilka nebo vanilkový extrakt (na těsto)
0.5 lžička Prášek na pečení (na těsto)
1 špetka Sůl (na těsto)
250 g Odtučněný nebo polotučný tvaroh (na krém)
250 g Mascarpone (na krém)
240 g Krémový sýr typu Philadaphia (na krém)
80 g Moučkový cukr (na krém)
1 ks Kůra z 1 chemicky neošetřeného citronu (na krém)
2 lžíce Citronová šťáva (na krém)
1 lžička Mletá vanilka nebo vanilkový extrakt (na krém)
50 g Rozinky (na krém)
1 balení Rum (na krém)