4 ks
Vejce od slepic z volného chovu (na těsto)
90 g
Cukr krupice nebo třtinový cukr (na těsto)
15 g
Rostlinný olej na těsto (ideálně řepkový, popř. lze použít rozpuštěné a vychladlé máslo)
50 g
Mleté vlašské ořechy (na těsto)
100 g
Hladké pšeničná mouka (na těsto)
100 g
Najemno nastrouhané a zlehka vymačkané mrkve (na těsto)
2 lžíce
Mletá skořice (na těsto)
1 lžička
Mletá vanilka nebo vanilkový extrakt (na těsto)
0.5 lžička
Prášek na pečení (na těsto)
1 špetka
Sůl (na těsto)
250 g
Odtučněný nebo polotučný tvaroh (na krém)
250 g
Mascarpone (na krém)
240 g
Krémový sýr typu Philadaphia (na krém)
80 g
Moučkový cukr (na krém)
1 ks
Kůra z 1 chemicky neošetřeného citronu (na krém)
2 lžíce
Citronová šťáva (na krém)
1 lžička
Mletá vanilka nebo vanilkový extrakt (na krém)
50 g
Rozinky (na krém)
1 balení
Rum (na krém)