Do půl hodinky
1 porce
Do vyšší nádoby nasypejte vlašské ořechy s parmazánem, bazalkou a olivovým olejem - vše rozmixujte tyčovým mixérem a pesto je hotovo. V malém kastrolu se silnějším dnem nechte rozpustit Brie sýr s trochou másla a smetany. Špagety uvaříme dle návodu.
V jiné pánvi osmažte dva nasekané stroužky česneku a přidejte k nim pouze hlavy krevet a orestujte. Pustí do výpeku úžasnou chuť. Podlijte krevety Ginem a nechte odpařit. Přilijte trochu vývaru (pokud nemáte, stačí slaná voda z těstovin) a přidejte také oloupané nakrájené krevety. Do vzniklé omáčky vložte uvařené špagety a promíchejte. Mezitím si na servírovací talíř nalijeme pár lžic omáčky ze sýru Brie. Vypneme oheň pod pánví a na špagety přidejte ořechové pesto, promíchejte a můžete servírovat na sýrovou omáčku.