Do půl hodinky
1 porce
Hrnec s olejem rozehřejeme na středním plameni. Přidáme fenyklová semínka a restujeme asi minut, dokud se hezky nerozvoní.
Cibuli a česnek zbavíme slupky a nakrájíme na tenké plátky. Stejně tak nakrájíme i fenykl. Nejdříve do hrnce přidáme cibuli a po chvíli přidáme i nakrájený fenykl a česnek. Restujeme tak dlouho, dokud zelenina nezačne zlátnout.
Fazole z plechovky opláchneme pod studenou vodou a přidáme do hrnce. Zalijeme 800 ml vývaru, osolíme, opepříme a necháme vařit asi 10 minut.
Polévku rozmixujeme pomocí tyčového mixéru. Pokud se vám zdá polévka příliš hustá, přidáme zbylý vývar. Ochutíme vinným octem a pro zjemnění použijeme smetanu.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.