Principy ochrany soukromí na Košík.cz

Košík.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.

Hamburger se slaninou a vejcem

Hamburger se slaninou a vejcem

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Masové placky opékáme na grilu

Hovězí maso umeleme v mlýnku na maso, (mělo by být z 15 % tučné) vložíme do mísy, osolíme a opepříme. Tvoříme placky vysoké asi 1,5 cm, které opečeme na rozpáleném grilu z obou stran. Sundáme z grilu, na teplé maso položíme plátek chedaru.

2. Avokádo ani slanina nebude chybět

Mezitím nakrájíme na tenké plátky cibuli, rajčata a avokádo, které zakápneme citrónovou šťávou. Plátky slaniny opečeme na pánvi, přidáme vejce a smažíme do zbělání bílků.

3. Vrstvíme a můžeme podávat

Housky rozpůlíme a prohřejeme je krátce na grilu. Poté na housku vrstvíme rukolu, plátky avokáda, rajčat, cibule, maso se sýrem, slaninu, vejce a opatrně přiklopíme druhou částí housky.

Ingredience

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo