Halloweenské burgery

Halloweenské burgery

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

560 g Mleté hovězí maso z krku
1 špetka Sůl
1 špetka Pepř
4 ks Bulka na hamburgery
1 balení Sýr cheddar plátky
1 balení Rajčata
1 ks Ledový salát
1 balení Kečup

Postup přípravy

1. BURGERY S ÚSMĚVEM...

Kouzlo Halloweenu je v tom, že přímo vybízí popustit uzdu fantazii – třeba u vaření. Překvapte rodinu veselými burgery k obědu. Úsměv na tváři vykouzlí ať už je vyrobíte rozesmáté, nebo zamračené, protože chutnají božsky.

2. TVARUJTE KARBANÁTKY

Mleté maso smíchejte se solí a čerstvě namletým pepřem. Mokrýma rukama z něj vytvořte čtyři karbanátky. 

3. NACHYSTÁME BULKY

Hamburgerové bulky rozkrojte napůl.  

4. KOUZLO JE V SÝRU

Z plátků sýru čedar vykrájejte kolečka, která odpovídají průměru karbanátků. Pomocí špičatého nože do nich vykrájejte strašidelné obličeje.  

5. OPÉKÁME

Maso dejte opékat na grilovací pánev z obou stran na cca 12 minut, ideálně aby zůstalo uvnitř trochu růžové. 

6. DÁME TO DOHROMADY

Rozkrojené bulky opečte řezem na grilu a pak je plňte troškou kečupu, listem salátu, plátkem rajčete a grilovaným karbanátkem, na který dejte vykrájený sýr. Vršek burgerové housky servírujte vedle na talíři.  

7. VÍCE INSPIRACE V KLUBU BENJAMÍNEK

Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás ZDARMA, tak se přihlaste do klubu Benjamínek už dnes.

Nakupte potřebné ingredience

Mleté hovězí maso z krku (560 g)

Sůl (1špetka)

Pepř (1špetka)

Bulka na hamburgery (4 ks)

Sýr cheddar plátky (1balení)

Rajčata (1balení)

Ledový salát (1 ks)

Kečup (1balení)