Do půl hodinky
1 porce
Do hrnce dejte vařit mírně osolenou vodu, až začne vřít, nasypte do ní mražený hrášek. Nechte ho projít varem a pak ho slijte a propláchněte v cedníku ledovou vodou.
Do hrnce dejte rozpustit máslo. Krátce na něm orestujte najemno nasekanou bílou část jarní cibulky. Teď vše zaprašte hladkou moukou a asi minutu společně smažte. Nyní jíšku zalijte mlékem a prošlehejte, aby se mouka v mléce rozpustila a vytvořila hladkou omáčku. Přidejte muškátový květ, cukr a dle chuti dosolte. Nakonec přidejte hrášek a vše zamíchejte dohromady.
Filet sumečka osolte a nakrájejte na jednotlivé porce. Ty pak z obou stran opečte na pánvi na lžíci ghí másla a servírujte s hráškem.
Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás zdarma, tak se přihlaste do klubu Benjamínek už dnes.