Do půl hodinky
1 porce
Vepřový t-bone steak osolte, opepřete a zakápněte 1 lžící olivového oleje. Položte na rozpálený gril a po 3-4 minutách otočte na druhou stranu a grilujte stejnou dobu.
Fazole sceďte a dejte do větší mísy. Půlku řapíkatého celeru omyjte a nakrájejte na plátky. Půlku červené cibule zbavte slupky a nakrájejte na plátky. Cherry rajčata překrojte na menší kousky.. Vše přidejte do mísy k fazolím a přidejte hrst nasekané hladkolisté petrželi.
Smíchejte 100 ml olivového oleje, 2 lžíce vinného octa, půlku lžíce medu a přidejte sůl a pepř podle chuti.
Připravte si stolní mixér a do něj přidejte 100 ml olivového oleje, šťávu z poloviny citronu, 1 stroužek česneku, sůl a pepř. Přidejte hrst bazalky, tymiánu a petrželky a vše rozmixujte do hladka.
Steak podávejte s fazolovým salátem a bylinkovou salsou.