Do hodinky
1 porce
Připravíme si veggie burger (cca 10 minut). Gril nebo pánev mírně potřeme olejem a necháme dobře nahřát. Rozmražené veggie burgery opékáme na mírném ohni z každé strany 3 minuty.
Omytá rajčata nakrájíme podélně na slabé plátky. Omytý ledový salát překrájíme na drobné nudličky. Sterilované okurky necháme
okapat a nakrájíme je na podélné plátky.
Odvážené množství kečupu smícháme dle chuti s omáčkou Sriracha (pozor – Sriracha je hodně pikantní, raději průběžně ochutnáme, abychom docílili požadované chuti). Jako druhý dresink použijeme plnotučnou hořčici.
Hamburgerovou bulku podélně rozřízneme na dvě poloviny a nasucho ji opečeme z nakrojené strany dozlatova. Díky tomu je bulka křupavá.
Spodní díl opečené bulky potřeme celý plnotučnou hořčicí. Dále vrstvíme nudličky ledového salátu, plátky rajčete, opečený veggie burger a plátky sterilované okurky. Horní díl opečené briošky potřeme připraveným pikantním kečupem a tím burger zaklopíme. Burger propíchneme špejlí.