Vajíčková pomazánka s avokádem

Vajíčková pomazánka s avokádem

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 ks Vejce M balení 10ks
1 ks Avokádo "Ready to Eat" (cca 160g)
1 stroužek Česnek (cca 70g)
2 lžíce Rauch Culinary citrónová šťáva 100% 0,25l
2 lžíce Rauch Culinary citrónová šťáva 100% 0,25l
1 větvičky Pažitka květináč "13 cm”
1 větvičky Bazalka květináč "13 cm”
2 g Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g
3 g Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g

Postup přípravy

1. Avokádo rozmačkáme

Na prkýnku si rozmačkáme zralé avokádo. Avokádo umístíme do menší mističky.

2. Přidáme avokádo

Oloupeme si 5 vajíček a nakrájíme je na menší kostičky. Přihodíme k avokádu.

3. Dochutíme a smícháme

Dále přidáme 2 lžíce citrónové šťávy, 1 menší stroužek rozdrceného česneku, posekanou pažitku, bazalku, sůl a pepř.

4. Hurá na talíř

Pečlivě promícháme a můžeme to všechno sníst.

Nakupte potřebné ingredience

Vejce M balení 10ks (1 ks)

Avokádo "Ready to Eat" (cca 160g) (1 ks)

Česnek (cca 70g) (1 stroužek)

Rauch Culinary citrónová šťáva 100% 0,25l (2 lžíce)

Rauch Culinary citrónová šťáva 100% 0,25l (2 lžíce)

Pažitka květináč "13 cm” (1větvičky)

Bazalka květináč "13 cm” (1větvičky)

Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g (2 g)

Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g (3 g)