Principy ochrany soukromí na Košík.cz

Košík.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.

Právě teď dopolední DOPRAVA ZDARMA. Platí do čtvrtka vždy do 12. hodin. Rozvážíme i o svátcích, VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA ZDE.

Květová špička se zelenými lusky a slaninou

Květová špička se zelenými lusky a slaninou

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Lusky krátce povaříme

Do hrnce dáme vařit osolenou vodu. Zelené lusky očistíme a zbavíme dřevnatých stonků. Lusky vložíme do vroucí vody a vaříme přibližně 2 minuty. Pak je ihned přendáme do mísy s ledovou vodou, aby se zastavilo vaření.

2. Přidáme slaninu

Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme na pánvi vypéct tuk. Přidáme zcezené fazolové lusky a ochutíme solí a pepřem.

3. Medium nebo rare, podle chuti

Steak osolíme, opepříme a vložíme na rozpálenou pánev s olejem a opečeme z obou stran.

4. Dobrou chuť!

Steak servírujeme s ochucenými fazolovými lusky.

Ingredience

1 lžíce Flower Gold Slunečnicový olej 1l
ks
200 g Iceland Výběrové fazolové lusky 900g
300 g Košík.cz Charolais Picanha steak (cca 300g)