Do půl hodinky
1 porce
Do hrnce dáme vařit osolenou vodu. Zelené lusky očistíme a zbavíme dřevnatých stonků. Lusky vložíme do vroucí vody a vaříme přibližně 2 minuty. Pak je ihned přendáme do mísy s ledovou vodou, aby se zastavilo vaření.
Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme na pánvi vypéct tuk. Přidáme zcezené fazolové lusky a ochutíme solí a pepřem.
Steak osolíme, opepříme a vložíme na rozpálenou pánev s olejem a opečeme z obou stran.
Steak servírujeme s ochucenými fazolovými lusky.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.