0
K pokladně

Květová špička se zelenými lusky a slaninou

Květová špička se zelenými lusky a slaninou

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 lžíce Flower Gold Slunečnicový olej 1l
2 g Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g
2 g Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g
80 g Le & Co Anglická slanina speciál 200g
200 g Iceland Výběrové fazolové lusky 900g
300 g Košík.cz Charolais Picanha steak (cca 300g)

Postup přípravy

1. Lusky krátce povaříme

Do hrnce dáme vařit osolenou vodu. Zelené lusky očistíme a zbavíme dřevnatých stonků. Lusky vložíme do vroucí vody a vaříme přibližně 2 minuty. Pak je ihned přendáme do mísy s ledovou vodou, aby se zastavilo vaření.

2. Přidáme slaninu

Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme na pánvi vypéct tuk. Přidáme zcezené fazolové lusky a ochutíme solí a pepřem.

3. Medium nebo rare, podle chuti

Steak osolíme, opepříme a vložíme na rozpálenou pánev s olejem a opečeme z obou stran.

4. Dobrou chuť!

Steak servírujeme s ochucenými fazolovými lusky.

Nakupte potřebné ingredience

Flower Gold Slunečnicový olej 1l (1 lžíce)

Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g (2 g)

Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g (2 g)

Le & Co Anglická slanina speciál 200g (80 g)

Iceland Výběrové fazolové lusky 900g (200 g)

Košík.cz Charolais Picanha steak (cca 300g) (300 g)