Do hodinky
1 porce
Doporučujeme si ušetřit práci s krájením a využít naše hovězí nudličky Authentic, které pro vás nakrájel mistr řezník Eduard Koranda. Lehce je osolte, opepřete a přendejte do zavíratelné misky. Citrónovou trávu a chilli papričku nakrájejte na drobno a přidejte k masu.
Z třtinového cukru, rybí omáčky, sójové omáčky a šťávy z ½ limetky vytvořte zálivku na maso. Tím maso přelijte, dobře vmasírujte do každého kousku masa a nechte odležet v lednici minimálně jednu hodinu.
Červenou cibuli nakrájejte na menší kousky a spolu s česnekem na plátky orestujte na rýžovém oleji. Přidejte odležené maso, které zprudka orestujte a nakonec k němu přidejte všechnu zbylou zeleninu. Nechte pár minut restovat a stáhněte z plamene, aby zůstala stále křupavá.
Hovězí podávejte s čerstvě nasekaným koriandrem a semínky sezamu.