Principy ochrany soukromí na Košík.cz

Košík.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.

Právě teď dopolední DOPRAVA ZDARMA. Platí do čtvrtka vždy do 12. hodin. Rozvážíme i o svátcích, VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA ZDE.

Flank steak s bylinkovou salsou a česnekovým chlebem

Flank steak s bylinkovou salsou a česnekovým chlebem

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Nejprve salsu

100 ml olivového oleje, petržel, bazalku, tymián, citronovou šťávu, sůl a pepř vložíme do stolního mixéru a rozmixujeme dohladka na bylinkovou salsu.

2. Maso na pánvičce

Steak osolíme, opepříme a vložíme na rozpálenou pánev s olejem a opečeme z obou stran.

3. Česnekový chléb

Plátky chleba opečeme v toustovači nebo nasucho na pánvi. Opečený chléb zakápneme olivovým olejem a potřeme česnekem.

4. Dobrou chuť!

Flank steak nakrájíme na plátky, zakápneme bylinkovou salsou a jako přílohu podáváme opečený česnekový chléb.

Ingredience

1 lžíce Flower Gold Slunečnicový olej 1l
ks
20 g Bazalka květináč "13 cm”
4 x plátek Tymián květináč "13 cm”
ks
2 x plátek Pekárna Brod Chléb Šumava 1200g
ks
1 stroužek Česnek čerstvý (cca 60g)
ks
300 g Košík.cz Charolais Flank steak (cca 300g)