Fenykl s kuřecím masem a tarhoňou (od ukončeného 8. měsíce)

Fenykl s kuřecím masem a tarhoňou  (od ukončeného 8. měsíce)

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 ks Čerstvý fenykl
100 g Kuřecí maso
1 balení Tarhoňa
1 balení Kojenecká voda
1 balení Olej pro děti

Postup přípravy

1. Fenykl aneb přehlížený poklad

Mrkvička, petržel, brokolice: tradiční zeleninová sestava, kterou si v prvním roce života osvojí každé miminko. Dumáte, čím ji zpestřit? Doporučujeme náš BIO fenykl! Tato znamenitá zelenina chutí připomíná lékořici a díky vysokému obsahu vlákniny podporuje správné trávení, a proto se hojně využívá i v dětské výživě. Dopřejte ji dětem s masem a oblíbenou tarhoňou podle receptu klubu Benjamínek.

2. Postup

Vše hezky povaříme

Fenykl rozeberte na jednotlivé vrstvy a ty zbavte tužších částí. Dejte ho vařit do kojenecké vody. Stejně tak kuřecí maso a tarhoňu (každé v jiném hrnci).

Mixujeme a podáváme

Hotový fenykl rozmixujte s uvařeným kuřecím masem a troškou dětského oleje (větším dětem ho můžete podávat i zvlášť). Servírujte s uvařenou tarhoňou, která mívá u dětí díky svému tvaru velký úspěch.

3. Více inspirace, slev a výhod v klubu Benjamínek

Zajímají vás další recepty pro miminka a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek, a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět až 5 % ceny každé objednávky. Členství je ZDARMA a přihlásit se můžete kliknutím zde.

Nakupte potřebné ingredience

Čerstvý fenykl (1 ks)

Kuřecí maso (100 g)

Tarhoňa (1balení)

Kojenecká voda (1balení)