Získejte dopravu zdarma na 7 dní jako odměnu. Stačí objednat alespoň za 1 500 Kč s doručením do 3. 3. a od 4. 3. vám ji aktivujeme.

0
K pokladně

Fazolový salát s pečenými rajčaty

Fazolový salát s pečenými rajčaty

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

250 g Rajčata Cherry červená 250g
200 g Lagris Fazole červená 480g
200 g Giana Fazole bílé máslové ve slaném nálevu 425ml
40 g Salát Rukola 125g
15 g Bazalka řezaná balená 30g
50 g Kaiser Franz Josef Sušená rajčata v rostlinném oleji 190g
30 ml Kaiser Franz Josef Exclusive Extra panenský olivový olej 500ml
1 stroužek Česnek (cca 80g)
30 ml Varvello Vinný ocet bílý 500ml
3 ml Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g
3 ml Kotányi Pepř černý mletý 20g

Postup přípravy

1. Rajčata upečeme

Troubu rozehřeme na 200 °C. Cherry rajčata vložíme do zapékací misky, zakápneme olejem, osolíme, opepříme a pečeme 15 minut.

2. Vše smícháme

V míse smícháme oba druhy uvařených fazolí, 3 hrsti rukoly, hrst bazalky a 2 lžíce sušených rajčat.

3. Stroužek česneku prolisujeme

Na dresink smícháme prolisovaný česnek s 50 ml olivového oleje, 2 lžícemi vinného octa, solí a pepřem.

4. Salát poklademe rajčaty

Pečené rajčata necháme lehce zchladnout a poklademe je na salát, který zalijeme dresinkem.

Nakupte potřebné ingredience

Rajčata Cherry červená 250g (250 g)

Lagris Fazole červená 480g (200 g)

Giana Fazole bílé máslové ve slaném nálevu 425ml (200 g)

Salát Rukola 125g (40 g)

Bazalka řezaná balená 30g (15 g)

Kaiser Franz Josef Sušená rajčata v rostlinném oleji 190g (50 g)

Kaiser Franz Josef Exclusive Extra panenský olivový olej 500ml (30 ml)

Česnek (cca 80g) (1 stroužek)

Varvello Vinný ocet bílý 500ml (30 ml)

Bad Reichenhaller Alpská sůl s jodem 500g (3 ml)

Kotányi Pepř černý mletý 20g (3 ml)