0
K pokladně

Domácí vlašský salát

Domácí vlašský salát

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

400 g Brambory
60 g Mrkev
60 g Celer
60 g Konzervovaný hrášek
200 g Šunka
100 g Kyselé okurky
300 g Majonéza
1 lžíce Hořčice
1 lžíce Ocet
1 lžíce Worcesterová omáčka
1 špetka Sůl
1 špetka Pepř

Postup přípravy

1. Příprava

Brambory ve slupce vcelku společně s mrkví a celerem uvaříme. Když je zelenina vychladlá, nakrájíme ji na kostičky a dáme do mísy. Přidáme na kostičky nakrájené okurky, na proužky nakrájenou šunku, sterilovaný hrášek, nakonec přidáme majonézu, hořčici, worcestrovou omáčku, ocet a sůl a pepř a vše promícháme. Salát poté namažeme na veku a nazdobíme.

Nakupte potřebné ingredience

Brambory (400 g)

Mrkev (60 g)

Celer (60 g)

Konzervovaný hrášek (60 g)

Šunka (200 g)

Kyselé okurky (100 g)

Majonéza (300 g)

Hořčice (1 lžíce)

Ocet (1 lžíce)

Worcesterová omáčka (1 lžíce)

Sůl (1špetka)

Pepř (1špetka)