Čokoládové muffiny s arašídovým krémem

Čokoládové muffiny s arašídovým krémem

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

2 lžíce Arašídový krém
2 lžíce Kokosový cukr
130 g Máslo
300 g Špaldová mouka
2 lžíce Med
4 lžíce Horká čokoláda
1 hrnek Kokosová mléko
1 lžíce Kypřící prášek
1 špetka Himálajská sůl

Postup přípravy

1. Příprava krému

V misce rozšleháme máslo spolu s arašídovým crunchy krémem a kokosovým cukrem a dáme odpočinout do lednice.

2. Příprava těsta

Troubu předehřejeme na 180 stupňů. V misce smícháme všechny suché ingredience: špaldovou mouku, horkou čokoládu, kypřící prášek, sůl. V druhé misce smícháme všechny tekuté ingredience: mléko a med.

3. Spojíme ingredience a pečeme

Nakonec postupně přimícháme suché ingredience k tekuté směsi. Těsto dáme z 2/3 do formiček na muffiny a dáme do trouby.
Pečeme v troubě na 180 stupňů 20 minut.

4. Zdobíme krémem

Až nám muffiny vychladnou, ozdobíme arašídovým krémem a malinami s červeným rybízem.

Nakupte potřebné ingredience

Arašídový krém (2 lžíce)

Kokosový cukr (2 lžíce)

Máslo (130 g)

Špaldová mouka (300 g)

Med (2 lžíce)

Horká čokoláda (4 lžíce)

Kokosová mléko (1hrnek)

Kypřící prášek (1 lžíce)

Himálajská sůl (1špetka)