Avokádová pěna s karobem

Avokádová pěna s karobem

Délka přípravy

Superrychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 ks Avokádo Hass "Ready to Eat" malé (cca 160g)
1 ks Banán Fyffes (cca 190g)
1 lžíce Natu Karob BIO 200g
1 lžíce Dr. Oetker Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar 35ml
1 lžíce Bionebio Bio Javorový sirup 100% Grade A 250ml
1 lžíce Natu Mini Mix goji 80g

Postup přípravy

1. Vše rozmixujeme

Rozmixujeme nakrájené avokádo, banán (ideální, když jsou zralé až přezrálé), karob NATU, vanilkový extrakt a javorový sirup nebo med.

2. A můžeme podávat!

Dezert podáváme vychlazený s čerstvým ovocem nebo Mini mixem Natu.

Nakupte potřebné ingredience

Avokádo Hass "Ready to Eat" malé (cca 160g) (1 ks)

Banán Fyffes (cca 190g) (1 ks)

Natu Karob BIO 200g (1 lžíce)

Dr. Oetker Extrakt Bourbon vanilka Madagaskar 35ml (1 lžíce)

Bionebio Bio Javorový sirup 100% Grade A 250ml (1 lžíce)

Natu Mini Mix goji 80g (1 lžíce)