Vegan burger

Vegan burger

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 ks Bulka
1 ks Vegetariánský burger
2 lžíce Hellmanns vegan omáčka
1 plátky Veganský Cheddar
1 ks Červená cibule
2 ks Salát hlávkový
1 lžíce Cukr
1 ks Rajčata
1 lžíce Panenský olivový olej

Postup přípravy

1.

Bulku překrojte nožem napůl.

2.

Rozehřejte si troubu a dle návodu upečte houbový burger. V posledních dvou minutách pečení na burger dejte rozpéct plátek sýru.

3.

Na pánvi si na trošce oleje opečte na plátky nakrájenou cibuli a nechte ji zhnědnout. Nakonec přidejte lžíci cukru a zkaramelizujte.

4.

Bulku opečte chvíli na pánvi, aby krásně křupala. Poté ji pomažte veganskou majonézou.

5.

Nakonec vrstvěte salát, rajče, burger se sýrem, zkaramelizovanou cibulku a vrchní část bulky.

Nakupte potřebné ingredience

Bulka (1 ks)

Vegetariánský burger (1 ks)

Hellmanns vegan omáčka (2 lžíce)

Veganský Cheddar (1plátky)

Červená cibule (1 ks)

Salát hlávkový (2 ks)

Cukr (1 lžíce)

Rajčata (1 ks)

Panenský olivový olej (1 lžíce)