Treska v pivním těstíčku

Treska v pivním těstíčku

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Krok

Omyté a osušené fi lety nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a  pokapeme citronovou šťávou.

2. Krok

Pivo, mouku a žloutky rozšleháme s trochou soli, pepře a  špetkou cukru dohladka.

3. Krok

Do jemného těstíčka opatrně vmícháme dotuha vyšlehané bílky a necháme je chvíli odpočinout.

4. Krok

Filety obalíme v  mouce, ponoříme do těstíčka, osmažíme dozlatova a  přebytek oleje necháme vsáknout do papírové utěrky.

Ingredience

750 g Filety z tresky
300 balení Pšeničné pivo
280 g Mouka
2 ks Vejce
5 ml Citronová šťáva
1 špetka Sůl
1 špetka Pepř
1 balení Cukr

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo