Do půl hodinky
1 porce
Rozpalte gril. Tresku nakrájejte na kostky a pomocí stolního mixéru rozmixujte. K rybě přidejte nasekané bylinky, na drobné kostičky nakrájenou cibuli a toustový chléb. Přilijte perlivou vodu a dochuťte fenyklovými semínky, solí a pepřem. Vše dobře promíchejte, aby se všechny ingredience propojily.
Rybí směs rozdělte na 4 díly a vytvarujte burgery. Grilujte cca 2-3 z každé strany. Dejte si pozor na přímý žár, aby se se vám burgery nespálily. Burgerové housky přepulte a opečte na grilu z obou stran.
Připravte koprovou majonézu smícháním všech potřebných ingrediencí. Spodní díl housky pomažte koprovou majonézou, přidejte listy salátu, rybí burger, na plátky nakrájenou okurku a červenou cibuli. Přiklopte vrchním dílem housky a podávejte.
Díky perlivé vodě bude burger šťavnatý a nadýchaný.