Do půl hodinky
1 porce
V míse smíchejte všechny suché ingredience. Směs nasypte na vál a udělejte v něm důlek. Do něj vyklepněte vejce, přidejte na plátky nakrájené máslo a med. Vypracujte hladké těsto. To zabalte do potravinové fólie a nechte přes noc v lednici odležet.
Připravte si krém smícháním změklého másla a karamelového Salka. Troubu rozehřejte na 160 °C a plech vyložte pečícím papírem. Těsto rozdělte na dvě části a vyválejte ho na pomoučněném vále. Tloušťka těsta by měla být cca 0,5 cm. Pomocí vykrajovátek vykrajujte požadované tvary a skládejte je na připravený plech.
Pečte do lehkého zezlátnutí 8 minut. Perníčky nechte vychladnout na mřížce. Jednu stranu perníčku potřete karamelovým krémem a přiklopte druhým perníčkem. Skladujte v chladu.
Perníčky budou měkké hned po upečení, takže se do jejich přípravy můžete vrhnout na poslední chvíli.