0
K pokladně

Kuřecí hamburger s avokádovou salsou a nachos

Kuřecí hamburger s avokádovou salsou a nachos

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

50 g Nachos
1 ks Bulka na hamburger
30 g Salát lollo rosso
80 g Rajče
100 g Avokádo
30 g Citron
180 g Mleté krůtí maso
10 g Anglická slanina
7 ml Sezamový olej

Postup přípravy

1. Připravíme si maso na burger

Slaninu nakrájíme nadrobno a spolu se solí a pepřem smícháme s mletým masem. Z masa vytvoříme hamburgery o průměru bulky a na rozehřátém oleji je z obou stran dozlatova opečeme.

2. Připravíme si avokádo

Z avokáda vyjmeme pecku a lžící vyjmeme obsah avokáda do misky. Rozmačkáme ho a přimícháme šťávu z citronu dle chuti.

3. Opečeme si bulky

Na suché pánvi opečeme bulky. Rajčata nakrájíme na kolečka a omyjeme a osušíme salát.

4. Sestavíme burger a můžeme servírovat

Sestavíme burger: spodní část bulky, salát, maso, rajče, avokádová salsa, vrchní část bulky. Servírujeme s nachos.

Nakupte potřebné ingredience

Nachos (50 g)

Bulka na hamburger (1 ks)

Salát lollo rosso (30 g)

Rajče (80 g)

Avokádo (100 g)

Citron (30 g)

Mleté krůtí maso (180 g)

Anglická slanina (10 g)

Sezamový olej (7 ml)