Krevetový špíz

Krevetový špíz

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

20 ks Krevety celé vařené (30-40ks/b) 500g
1 ks Limeta (cca 70g)
2 g Kotányi Chilli mleté kajenský pepř 25g
2 g Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g
2 g Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g

Postup přípravy

1. Ochutíme podle sebe

Krevety osušíme, napícháme na špejli (asi po 5 kusech). Krevety dobře osolíme, opepříme, pomažeme směsí limetkové šťávy a kůry s olejem a chilli.

2. Grilujeme do růžova

Grilujeme jen krátce, až krevety zrůžoví. Podáváme zakápnuté citronem.

Nakupte potřebné ingredience

Krevety celé vařené (30-40ks/b) 500g (20 ks)

Limeta (cca 70g) (1 ks)

Kotányi Chilli mleté kajenský pepř 25g (2 g)

Kotányi Mlýnek Mořská sůl s jodem 92g (2 g)

Kotányi Mlýnek Pepř černý 36g (2 g)