0
K pokladně

Krémová kedlubnová polévka

Krémová kedlubnová polévka

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 ks Kedlubna's
4 ks Brambory
1 ks Cibule
2 stroužky Česnek
100 g Máslo
100 ml Smetana ke šlehání
1 špetka Mletý kmín
1 špetka Sůl
1 špetka Pepř

Postup přípravy

1. Připravíme si suroviny

Kedlubnu, cibuli a brambory oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Oloupeme stroužky česneku a nakrájíme na plátky. V hrnci na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme brambory a kedlubnu, osolíme, opepříme a chvilku orestujeme.

2. Přidáme česnek a vývar

Do hrnce přidáme česnek a ještě chvilku restujeme. Pak zalijeme vývarem a uvaříme doměkka.

3. Vše rozmixujeme a dochutíme

Rozmixujeme tyčovým mixérem dohladka a přidáme smetanu. Podle potřeby ještě dochutíme solí a pepřem.

Nakupte potřebné ingredience

Kedlubna's (1 ks)

Brambory (4 ks)

Cibule (1 ks)

Česnek (2 stroužky)

Máslo (100 g)

Smetana ke šlehání (100 ml)

Mletý kmín (1špetka)

Sůl (1špetka)

Pepř (1špetka)