0
K pokladně

Kanapky s trhanou vepřovou krkovicí

Kanapky s trhanou vepřovou krkovicí

Délka přípravy

Do dvou hodin

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

200 g Vepřová krkovice
20 g Plnotučná hořčice
50 g Cibule
50 g Červená cibule
50 g Mrkev
0.1 litr Bílé víno
50 g Sterilované okurky
20 g Majonéza
1 ks Ředkvičky
1 ks Chléb
1 špetka Sůl
1 špetka Pepř

Postup přípravy

1. Krok

Krkovici dáme do pekáče, osolíme, opepříme a přidáme nakrájenou žlutou cibuli, oloupanou mrkev a zalijeme bílým vínem. Přiklopíme a pečeme do měkka na 180 °C asi 1,5 h. Během pečení krkovici podléváme trochou vody.

2. Krok

Vychladlou krkovici natrháme na vlákna a vše s výpekem, pečenou cibulí a mrkví zamícháme dohromady.

3. Krok

Přidáme najemno nakrájenou červenou cibuli, nakládané okurky, majonézu a hořčici a vše znovu důkladně promícháme.

4. Krok

Dochutíme solí a pepřem. Klademe na nakrájený chléb a zdobíme okurkou a nakrájenou ředkvičkou na tenká kolečka.

Nakupte potřebné ingredience

Vepřová krkovice (200 g)

Plnotučná hořčice (20 g)

Cibule (50 g)

Červená cibule (50 g)

Mrkev (50 g)

Bílé víno (0.1litr)

Sterilované okurky (50 g)

Majonéza (20 g)

Ředkvičky (1 ks)

Chléb (1 ks)

Sůl (1špetka)

Pepř (1špetka)