"Jenifer" salát

"Jenifer" salát

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

1 hrnek Bulgur
2 ks Okurka
1 balení Cizrna
0.25 hrnku Červená cibule
2 lžíce Petrželka
1 lžíce Máta
0.5 hrnku Feta
0.5 hrnku Pistácie

Postup přípravy

1. Vaříme

Přiveďte 2 hrnky vody k varu. Přidejte 1 šálek bulguru a snižte teplotu na nízkou. Zakryjte a nechte bulgur vařit asi 20 minut nebo dokud se voda nevstřebá. nezapomeňte míchat každých 5 minut. Nechte bulgur vychladnout po dobu nejméně 20 minut, dokud není pokojová teplota.

2. Smícháme ingredience

Ve velké misce smíchejte cizrnu, pistácie, červenou cibuli, petržel, mátu a sýr feta a bulgur. 
Podávejte nebo vložte do vzduchotěné krabičky a uložte do ledničky.

Nakupte potřebné ingredience

Bulgur (1hrnek)

Okurka (2 ks)

Cizrna (1balení)

Červená cibule (0.25hrnku)

Petrželka (2 lžíce)

Máta (1 lžíce)

Feta (0.5hrnku)

Pistácie (0.5hrnku)