Jahodovo-melounové nanuky

Jahodovo-melounové nanuky

Délka přípravy

Rychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

250 g Meloun vodní
250 g Jahody vanička 500g
2 lžíce Country Life Bio sirup rýžový 350g
2 lžíce Kitl Syrob Bezový květ

Postup přípravy

1. Jahody pečlivě omyjeme

Jahody dobře omyjeme a zbavíme zeleného stonku. Dvě jahody si dáme bokem, budeme je potřebovat k finálnímu doladění nanuků. Můžeme je dopředu nakrájet na plátky silné 3mm.

2. Mixujeme

Melounovou dužinu spolu s jahodami dáme do mixéru a rozmixujeme do hladka.

3. Dochutíme

Ovocnou dřeň je třeba dochutit, k tomu použijeme rýžový sirup a šťávu, která nanuky pěkně ovoní a dobře promícháme.

4. Plníme

Dochucenou dřeň nalijeme do připravených tvořítek na nanuky, do kterých opatrně naskládáme k okrajům nakrájené plátky jahod. Ideální je, aby byly co nejvíce na kraji. Po zamrznutí tak vytvoří krásnou strukturu nanuku.

5. A mrazíme

Do nanuků vložíme dřívka a dáme zamrazit na 3 - 4 hodiny.

6. Více inspirace v klubu Benjamínek

Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás zdarma, tak se přihlaste do klubu Benjamínek už dnes.

Nakupte potřebné ingredience

Meloun vodní (250 g)

Jahody vanička 500g (250 g)

Country Life Bio sirup rýžový 350g (2 lžíce)

Kitl Syrob Bezový květ (2 lžíce)