Principy ochrany soukromí na Košík.cz

Košík.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.

Italské risotto

Italské risotto

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Začínáme s risottem

Na pánvi rozpustíme jednu polovinu másla, přidáme šalotku a dobře opečeme. Přisypeme rýži a mícháme, dokud se nespojí s máslem a cibulkou. Přidáme rajčata, zakápneme vínem a vyvaříme. Poté podlijeme vývarem a neustále mícháme.

2. Tipy pro perfektní risotto

Celkově si risotto připravuje asi 20 minut, je třeba ho po celou dobu dobře míchat a když se vývar vyvaří vždy dolít další. Výsledná konzistence musí být vláčná, krémová a ne suchá. Asi v polovině přidáme hrášek. Nakonec přidáme zbylé máslo, hodně parmazánu, osolíme a opepříme podle potřeby.

3. Halibut

Vedle na pánvi si dobře osoleného halibuta opečeme na másle a zakápneme citronem. Společně s risottem je to skvělá kombinace.

Ingredience

160 g Arborio rýže
ks
5 lžíce Hrášek
ks
2 ks Čerstvá rajčata
ks
400 ml Zeleninový vývar
ks
70 g Máslo
1 ks Šalotka
ks
100 ml Bílé víno
ks
3 lžíce Parmazán
ks
2 ks Halibut
ks
1 ks Citron
ks

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo