Principy ochrany soukromí na Košík.cz

Košík.cz přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.

Hovězí steak se salátem coleslaw

Hovězí steak se salátem coleslaw

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1. Steaky necháme v pokojové teplotě

Steaky vyndáme z lednice 20-30 minut před grilováním.

2. Připravíme coleslaw

Na salát nakrouháme obě zelí, mrkev očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Takto připravenou zeleninu dáme do mísy a přidáme nasekanou petržel. Z majonézy, vinného octa, cukru, soli a čerstvě mletého pepře připravíme zálivku na salát. Zálivku důkladně vmícháme do salátu a dáme na chvíli chladit do lednice.

3. Ugrilujeme a podáváme

Rozpálíme gril. Mřížku lehce potřeme olejem nebo jiným tukem a položíme na ni steaky. Ty grilujeme z každé strany 3-4 minuty. Steaky necháme před podáváním chvíli odpočinout. Servírujeme se salátem coleslaw.

Ingredience

4 ks Bio hovězí Rib Eye (cca 500g)
1 ks Mrkev (cca 200g)
ks
250 g Cibule šalotka 250g
ks
20 g Petržel hladkolistá flowpack 100g
2 lžíce Kand Vinný bílý ocet 0,5l
ks
1 lžíce TTD Moučka cukr 1kg
ks

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo