Rychlé
1 porce
Mleté maso dochutíme solí a pepřem, důkladně promícháme a vytvarujeme kulaté placky (počet dle porcí) 1 cm tlusté. Rajče opláchneme pod vodou a nakrájíme na 3 mm tenké plátky, stejně tak okurku a cibuli, které oloupeme. Salát opláchneme pod studenou vodou, majonézu smícháme s hořčicí.
Rozpálíme pánvičku na vysoký plamen, a nasucho na ní opečeme rozkrojené bulky pouze z vnitřní strany. Pečeme dozlatova.
Do pánvičky, ve které jsme pekli bulky, vložíme polévkovou lžíci rostlinného oleje, který rozpálíme na střední plamen. Dvě minuty restujeme slaninu, pak ji vyndáme a stejným způsobem opečeme cibuli.
Jako poslední na pánvičce opečeme mleté maso z každé strany na středním plameni, pečeme asi 3-6 minut, pokud máte raději maso více propečené, můžete péct ještě o něco déle. Na upečené maso položíme plátek čedaru, aby krásně roztál.
Spodní bulku namažeme majonézou smíchanou s hořčicí a vrchní bulku namažeme kečupem. Na spodní bulku naskládáme suroviny v tomto pořadí: okurka, rajče, salát, opečená cibule, opečená slanina, maso s čedarem a nakonec přiklopíme vrchní bulkou namazanou kečupem.