Houbové špagety aglio olio

Houbové špagety aglio olio

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Postup přípravy

1.

Špagety uvařte podle návodu na obalu.

2.

Rozpalte pánev s olivovým olejem a přidejte nahrubo nasekaný česnek, na plátky nakrájené houby a nasekané listy petržele. Chvíli restujte a přidejte trochu vody z hrnce, kde se špagety vaří. Dochuťte solí a pepřem.

3.

Špagety sceďte a přidejte na pánev k ostatním surovinám. Důkladně promíchejte a servírujte s nastrouhaným parmezánem.

Ingredience

500 g Špagety
10 stroužky Česnek
200 g Houby
2 lžíce Petržel hladkolistá
100 g Parmezán
2 lžíce Olivový olej

Pokud využíváte funkci personalizace, upravíme zasílané nabídky tak, aby pro vás byly vždy zajímavé. Zohledníme na jaké zboží se u nás díváte (i když se nepřihlásíte), co nakupujete, jaké naše e-maily vás zaujmou a údaje, které z toho odvodíme. Personalizaci můžete samozřejmě kdykoliv (i před registrací) vypnout v sekci Nastavení soukromí .

Nebo