Houbové špagety aglio olio

Houbové špagety aglio olio

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

500 g Špagety
10 stroužky Česnek
200 g Houby
2 lžíce Petržel hladkolistá
100 g Parmezán
2 lžíce Olivový olej

Postup přípravy

1.

Špagety uvařte podle návodu na obalu.

2.

Rozpalte pánev s olivovým olejem a přidejte nahrubo nasekaný česnek, na plátky nakrájené houby a nasekané listy petržele. Chvíli restujte a přidejte trochu vody z hrnce, kde se špagety vaří. Dochuťte solí a pepřem.

3.

Špagety sceďte a přidejte na pánev k ostatním surovinám. Důkladně promíchejte a servírujte s nastrouhaným parmezánem.

Nakupte potřebné ingredience

Špagety (500 g)

Česnek (10 stroužky)

Houby (200 g)

Petržel hladkolistá (2 lžíce)

Parmezán (100 g)

Olivový olej (2 lžíce)