Do půl hodinky
1 porce
Cibuli nakrájíme na půlkolečka. Rozpálíme pánev se dvěma lžícemi oleje, jakmile je rozpálený, přidáme cibuli a za občasného promíchání smažíme dozlatova. Jakmile je cibule zlatavá, přidáme cukr a asi 4 lžíce vody a povaříme cca 2 minuty, dokud není cibule hustá a lehce lepkavá. Poté odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Hot dog bulku prořízneme a na grilu nebo na pánvi lehce prohřejeme. Následně vnitřek bulky pomažeme smetanovým sýrem, přidáme ohřátou nožičku párku a poklademe zkaramelizovanou cibulí. Můžeme také ozdobit čerstvou cibulí.
Rozpálíme pánev a osmažíme na kostičky pokrájenou slaninu dokřupava. Na pánvi od slaniny lehce prohřejeme hot dog bulku, nasákne tak tuk ze slaniny a bude křupavá. Následně vnitřek bulky pomažeme kečupem a hořčicí, přidáme polovinu slaniny a ohřátou nožičku párku. Zasypeme najemno nastrouhaným čedarem a ozdobíme zbylou slaninou.
Na pánvi rozpálíme lžíci oleje, přidáme fazole i s trochou nálevu. Koriandrové lístky otrháme, stonky nakrájíme najemno a přidáme k fazolím. Za občasného promíchání je zahříváme, dokud nebudou fazole měkké a lehce rozmačkané, trvá to pár minut. Odstavíme z plotny a dáme prozatím stranou. Majonézu smícháme s chipotle, papričku nakrájíme na malá kolečka a avokádo na malé kostičky. Hot dog bulku prořízneme a na grilu nebo na pánvi lehce prohřejeme. Následně vnitřek bulky pomažeme připravenou chipotle majonézou a přidáme ohřátou nožičku párku. Poklademe fazolemi, přidáme avokádo, nakonec ozdobíme pokrájenou chilli papričkou a koriandrovými listy.