Bloody Mary

Bloody Mary

Délka přípravy

Superrychlé

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

60 ml Vodka
120 ml Rajčatová šťáva
2 ml Worschester omáčka
1 lžíce Křen
2 g Pepř
1 ks Citron
1 ks Limeta
2 ml Chilli omáčka

Postup přípravy

1. Základ Bloody Mary

Připravte si vysokou sklenici zasypanou do poloviny kostkami ledu. Přidejte 60 ml vodky, 120 ml rajčatové džusu a dvě lžíce šťávy z limetky.

2. Jdeme kořenit

Nastrouhejte si lžičku křenu a přimíchejte ji do sklenice. Přidejte 2 lžičky worchesterové omáčky a půl lžičky chilli omáčky. Dochuťte špetkou soli a pepře a zamíchejte. Servírujte ve vysoké sklenici

3. Míchátko a výzdoba

Bloody Mary se občas míchá kouskem řapíkatého celeru. Může se zdobit nejrůznější listovou zeleninou, ale třeba i špejlí s napíchnutou olivou – záleží na vaší chuti.

Nakupte potřebné ingredience

Vodka (60 ml)

Rajčatová šťáva (120 ml)

Worschester omáčka (2 ml)

Křen (1 lžíce)

Pepř (2 g)

Citron (1 ks)

Limeta (1 ks)

Chilli omáčka (2 ml)